söndag 4 mars 2012

VALLAPROFIL

För att kunna valla hemma på ett bra sätt behövs en bra Vallaprofil. Det finns en heldel olika varianter och min test har kommit fram till att Björnstället och Guldprofilen är det klart bästa alternativet. Det är viktigt att profilen ger ett riktigt bra stöd vid sickling och rillning.

Bilden nedan visar profilen löst, kan även får monterad på ett mycket stabilt bord. Jag använder denna profil monterad på min arbetsbänk.

Profilen har en riktigt bra fixering av skidan, funktion och kvalité är mycket bra. Gummi på insidan och ett spår så att man snabbt och enkelt kan ställa om profilen mellan olika skidtyper och längder. Dvs man behöver inte hålla på och passa in profilerna eller ändra höjden på div byglar m.m. MYCKET BRA FUNKTION. Funkar bra på alla längder och typer av längdskidor.Profilen är klädd med gummi på ovansidan för att förhindra att skidan glider.

Skidan ligger riktigt bra mot profilen, klart bäst av de jag har testat.
Profilen används av en rad landslag.

Beställning info och mer information finns här: http://www.bjornstallet.se/

1 kommentar:

  1. Vilket superfin vallabod/-hörna du verkar ha. Är på g med att bygga en egen i stugan och på jakt efter inspiration. Har du någon slags översiktsbild man skulle kunna få ta del av? Hur tänkte du när du valde din layout (ser ju mycket genomtänkt ut)? O.s.v.

    SvaraRadera